Hirdetés

Aktív lesz a Duma Duba a hétvégén is!

Sepsiszentgyörgy sportközponttá válik szeptember 20. és 22. között, hiszen ekkor rendezik meg az Aktív Székelyföld Konferenciát és a 16. Sportnapokat. És ha már tömegrendezvény, akkor Duma Dubánknak is ott a helye.

A Kovászna megyei rendezvény az egészséges életmód és a mozgás iránt érdeklődők számára kínál változatos programokat. Sepsiszentgyörgy különböző pontjain több tucat sportággal lehet megismerkedni. A teljesség igénye nélkül a résztvevők kipróbálhatják a búvárkodást, beleleshetnek a box és amerikai futball rejtelmeibe, de sportágválasztóra is sor kerül a hétvégén. Az eseményen helyi és nemzetközi sportszaktekintélyek is tiszteletüket teszik, ugyanakkor több érdekes előadást is megtekinthetünk.

A zenei és gasztronómiai rendezvények után rádiónk egy kis sporteseményen való részvételre is benevez: szombaton, szeptember 21-én a Duma Dubával Sepsiszentgyörgy főterén leszünk jelen, hogy élőben számoljunk be nektek a legérdekesebb történésekről. Velük együtt így ti is részesei lesztek ennek a két, egymást kiegészítő rendezvénynek, ahol minden az aktív életmódról és a mozgás fontosságáról szól. Sokak örömére ismét előkerül a szerencsekerekünk is, amelyet megpörgetve garantáltan nyerni fogtok. Az élő közvetítésről technikai csapatunk mellett B Szabó Zsolt gondoskodik reggel 8-tól, lelkes marketinges csapatunk pedig délelőtt 10-től várja az érdeklődőket a helyszínen.

Sepsiszentgyörgyön ismét lehet szerencsekereket pörgetni

Az eseményekről bővebben az https://aktivszekelyfold.ro/ weboldalon, illetve a https://www.sportnapok.ro/ oldalon tájékozódhatsz. Keress meg minket is, hiszen nagyon várjuk, hogy ismét találkozzunk!

Hirdetés