Hirdetés

Tabakó, készülj, jövünk!

Rádiónk Duma Dubája augusztus 29-31. között a Sepsi Tabakó Festival programját színesíti. Menő slágerekből és új zenékből, helyszíni játékokból és a műsorvezetőkkel való találkozásokból így a nyár utolsó hétvégéjén sem lesz hiány.

Visszatér Kovászna megyébe a Rádió GaGa mobilstúdiója: a júniusi kézdivásárhelyi Sokadalom után most Sepsiszentgyörgyön találkozhattok csapatunkkal. A három napos fesztiválon az élő műsorvezetés és a különböző interaktív játékok mellett a 25 éves Rádió GaGa két együttest is bemutat a nagyszínpadon. Pénteken, augusztus 29-én a Margaret Island fellépésének támogatója lesz a 12 frekvencián sugárzó rádióhálózat, míg két nappal később, augusztus 31-én a Soulwave zenekarát prezentálja a néző- és hallgatóseregnek a Rádió GaGa.

Érdemes tehát augusztus 29. és 31. között ellátogatni a Sepsi OSK Aréna környékére, hiszen műsorvezetőinkkel élőben találkozhattok, lesz szerencsekerék, Dumáld Dubára magad játék!, de akár a rádió működésének mechanizmusába is beleshetnek az érdeklődők.

———————————————————————————————————————————————-

A Rádió GaGa helyszíni kitelepülését a Székely Csürke és a Gedeon Richter gyógyszergyár támogatta. Erdély legnagyobb magyar nyelvű kereskedelmi rádióhálózatának csapata innen is köszönetét fejezi ki a két vállalkozásnak azért, hogy 2024. nyarán lehetőséget biztosítottak arra, hogy a székelyföldi tömegrendezvényeken találkozzanak a hallgatókkal.

Hirdetés