Hangtapéta

Szerkesztő: Borsos Csaba

Időpont: hétfő-péntek, 14.00-18.00 óra

Főszerepben fél évszázad legnagyobb slágerei, fűszerezve bors(os)sal, színes információkkal, játékkal, hasznos infókkal. Csipetnyi szöveg, csapatnyi jó zene… és Borsos Csaba várja hallgatóit minden hétköznap délután 2-től 6-ig.

Időkerék – A nap évfordulói 5 percben. Emlékek, hangok, érdekes sztorik a mai nap múltjából. Felfedezések, tudomány, társadalom, politika, művészet, sláger: történetek, amelyek megváltoztatták a világot.

Hírlapelőzetes – Ami holnap a helyi újságokban, már ma délután az ön fülében.

A Hangtapétában az Ön véleménye is számít. A legjobb zene társaságában csevegünk az aktuális napi témáinkról.

Szóljon hozzá SMS-ben Ön is, 0730-548.888.

Jogi nyilatkozat:

A műsorban igyekszünk a lehető legpontosabb információkat szolgáltatni. Az információk esetleges félreértéséből, vagy a helytelen következtetések levonásából eredő esetleges károkért nem vállalunk felelősséget. A hírekhez kapcsolódó hozzászólások a hallgatóktól származnak és mindenkor a beküldő saját véleményét tükrözik. Ezzel a szolgáltatással az információ és az eszmecsere szabad áramlásának adunk teret, viszont az ott megjelenő információkkal nem feltétlenül értünk egyet. A műsor során igyekszünk az esetlegesen megjelenő jogot, törvényt, becsületet sértő hozzászólásokat részlegesen vagy teljes terjedelmükben törölni, amennyiben az alábbi esetek fennállnak: rágalmazás, becsületsértés, kegyeletsértés, közösség elleni izgatás (nemzeti, faji, etnikai, vallási vagy egyéb csoportok ellen), nemzeti jelkép megsértése, rémhírterjesztés vagy pánikkeltés, közveszéllyel fenyegetés, személyi jogok, jó hírnév megsértése, kereskedelmi reklám vagy arra sugalló információ megjelenítése.