Soós Zoltán: ha az ember küzd valamiért és hisz benne, munkáját előbb-utóbb siker koronázza

2020. szeptember 28.

A frissen megválasztott marosvásárhelyi polgármester hétfő délután a Rádió Gaga műsorában azt mondta, kampánystábja és ő is elhitte, hogy meg lehet nyerni idén a marosvásárhelyi polgármester-választást, kampányuk ezáltal lett hiteles. Ennek ellenére nem számítottak ekkora győzelemre. Kampánystábja fel volt készülve mindenre, arra is, hogy az egyik ellenjelölt csalni próbál majd, „így sok apró hőse van ennek a győzelemnek“. Hozzátette, arra is számított, hogy övön aluli támadásokkal próbálják meglepni, de szerencsére a lakosság jelentős része nem hitt ezeknek a próbálkozásoknak.

Mint fogalmazott, nem kell sok változás ahhoz, hogy az emberek jobban érezzék magukat a városukban, ezért bízik benne, hogy karácsonyig teljesen más lesz a hangulat Marosvásárhelyen. „Már mindenkit zavart a most leköszönő önkényes városvezetés“ - magyarázta Soós Zoltán.

Szerinte azzal is szembe kell nézni, hogy a távozó városvezetés jelentős mértékű adósságot halmozott fel, erről pontosan tájékoztatják majd a lakosságot. Ettől függetlenül azt tervezik, hogy minél hamarabb elkezdik a munkát annak érdekében, hogy mindenki érezze, jó irányba változnak a dolgok Marosvásárhelyen.

Rádió Gaga