Sok pénzt nyerhet, ha szeptember 11-én 875 lejre vásárolt

2018. október 22.

A 2018. szeptember 11-én kibocsátott, 875 lej értékű pénztárszalagok bizonyultak nyerőnek a vasárnap tartott nyugtalottó-sorsoláson. Ezen a 2018. szeptember 1-30. között kiállított blokkok vehettek részt. A nyereményalap ezúttal is egymillió lej, amelyet legfeljebb száz nyertes között osztanak szét. Amennyiben száznál több nyertes nyugtát regisztrálnak, ezek között újabb sorsolást tartanak.

A sorsolás eredményeit közzéteszik a pénzügyminisztérium (MFP), az Országos Adóhatóság (ANAF) és a Román Lottótársaság (CNLR) honlapján.

A nyereményigényléseket az eredmény közzétételétől számított harminc napon belül lehet benyújtani az adóhatóság bármely területi kirendeltségénél.

Ugyancsak vasárnap a lottótársaság egy második sorsolást is tartott, amelyben százra korlátozta a szeptember 16-án kihúzott nyugtalottó nyerteseinek számát. A szeptemberi húzáson az augusztus 1-31. között kiállított nyugták vehettek részt. Az első húzáson a 2018. augusztus 21-én kibocsátott, 60 lej értékű pénztárszalagok bizonyultak nyerőnek. A törvényes 30 nap alatt benyújtott nyerő pénztárszalagok összesítésekor kiderült, hogy összesen 575 igénylés érkezett, ami meghaladta a szabályzat által előírt maximális számot (100 díj). A nyertes 100 nyugtát két napon belül feltöltik az Országos Adóhatóság (ANAF) honlapjára.

Agerpres