Továbbjutott a Románia-kupa tizenhatoddöntőjében még versenyben levő két székelyföldi futballcsapat

2018. szeptember 26.

A keddi játéknapon a 3. ligában érdekelt Csíkszeredai FK 2–1-re győzött a 2. ligában szereplő Vâlcea megyei Șirineasa ellen, az élvonalbeli bajnokságban játszó Sepsi OSK pedig a rendes játékidőben 1–1-re meccselt a Temesvári ASU Poli otthonában, majd a büntetőrúgásokat követően 4–2-re nyert.

További eredmények: Voluntari FC–Botoşani FC 2–1 (továbbjutott a Voluntari), Sportul Snagov–Craiovai CSU 0–2 (továbbjutott a Craiova) és Dacia Brăila–Bukaresti Dinamo 1–3 (továbbjutott a Dinamo).

A szerdai játéknapon: Aradi UTA–Jászvásári Poli, Sporting Lieşti–CS Mioveni, CSM Slatina–Dunărea Călăraşi, Bukaresti Progresul Spartac–Kolozsvári U, Clinceni–Nagyszeben és Chiajna–Konstancai Viitorul.

A Kolozsvári CFR ugyancsak szerdán 21.30 órától Târgoviştén vendégszerepel (a meccset a Look Sport, a DigiSport és a Telekom Sport élőben közvetíti).

A tizenhatoddöntő csütörtökön négy meccsel ér véget: Nagyváradi Luceafărul–Giurgiu, Bucovina Rădăuţi–Medgyesi Gaz Metan, Bukaresti Rapid–Turnu Măgurele és Gyulafehérvári Unirea–Bukaresti FCSB találkozókat rendeznek.

Rádió Gaga