Állásbörze

Az alábbiakban a Rádió Gaga Állásbörze rovatának hirdetéseit olvashatják. Amennyiben Ön munkáltató és közzé szeretné tenni hirdetését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az Outland túra-sport cipőbolt megbízható eladási tanácsadót és asszisztenst alkalmaz, teljes munkaidős programmal.

Feladatok: az ügyfelek kiszolgálása, kapcsolattartás, személyes tanácsadás, rendelések feldolgozása, adminisztrációs tevékenységek elvégzése, beszerzés, az ügyvezető munkájának segítése. Elvárások: jó román nyelvtudás, az angol nyelv alapfokú ismerete és alapvető számítógépkezelői ismeretek. Dinamikus, dolgozni és tanulni vágyó (akár idén végzett) személyt keresnek. A munkavégzés helye Marosvásárhely, Horea utca 33. szám. A fényképes önéletrajzokat az Outland üzletébe várják vagy elküldhetik az info@out-land.ro e-mail címre.

Határidő: 2019. augusztus 1.


A Marosvásárhely kereskedelmi központjában található Samira és Vittoria üzletek méteráru és cipő értékesítésében jártas személyeket alkalmaznak.

Rugalmas munkaprogramot, vonzó fizetést és ebédjegyet kínálnak. Tel.: 0265-269.295, 0740-187.602 és 0740-187.603.

Határidő: 2019. július 26.


Az OrtoProfil versenyvizsgát hirdet egy irodai munkatársi állás betöltésére.

Feladatkör: beszerzés és beszállítókkal való kapcsolattartás, megrendelések összeállítása és szállítás megszervezése, a termékek kiszolgálása a munkapontok felé, eladási kimutatások összeállítása. Elvárások: angol, román es magyar nyelvtudás, felsőfokú végzettség, MS Office (excel, word) felhasználói szintű ismerete, jó szóbeli és írásbeli kommunikációs készség. Az állás betöltéséhez előnyt jelent: beszerzésben/eladásban szerzett tapasztalat, ECDL (European Computer Driving Licence), egészségügyi ismeretek. Az érdeklődők a resurseumane@ortoprofil.ro e-mail címre küldhetik szándéknyilatkozatukat és önéletrajzukat.

Határidő: 2019. július 24.