Állásbörze

Az alábbiakban a Rádió Gaga Állásbörze rovatának hirdetéseit olvashatják. Amennyiben Ön munkáltató és közzé szeretné tenni hirdetését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A marosvásárhelyi Kovács Pékség pékeket és péksütemény-készítőket alkalmaz.

Megbecsülést és versenyképes fizetést ígérnek. Az önéletrajzokat a hr@kovacs.ro e-mail címre küldhetik. Tel.: 0744-403.114.

Határidő: 2017. október 19.


Az OrtoProfil kft. marketing referenst alkalmaz.

Munkaköri leírás: promóciós anyagok managementje (nyomdai anyagok megtervezésében való aktív részvétel, legyártás felügyelete, megrendelések lebonyolítása, árajánlatok elemzése, raktárkészlet követése, kapcsolattartás a cég különböző osztályaival illetve külső partnerekkel stb.), rendezvényszervezésben való közreműködés, marketing kampányok kivitelezésében való részvétel. Elvárások: befejezett felsőfokú végzettség (kommunikáció és közkapcsolatok, marketing területen), kiváló szóbeli és írásbeli kommunikációs készség, angol és magyar nyelvismeret, marketing területen szerzett minimum 2 év tapasztalat, fejlett számítógépes ismeretek, hatékony időbeosztás és prioritások kezelése, hátáridők pontos betartása, kiadványszerkesztési ismeretek, lojális, kreatív, lelkiismeretes, optimista személyiség. Az érdeklődők elküldhetik szándéknyilatkozatukat, ajánlólevelüket és fényképes önéletrajzukat a 0265-210.576-os faxszámra vagy a resurseumane@ortoprofil.ro e-mail címre.

Határidő: 2017. október 17.